Westerdals

ACT Talks: Kleint.

Velkommen til ACT Talks: Kleint. En samtale om pinlighetshumor med humorforsker Kai Hanno Schwind og Thomas Giertsen.

Vi inviterer igjen til ACT Talks, hvor det denne gangen handler om pinlighetshumor. Førsteamanuensis og humorforsker ved Westerdals Oslo ACT, Kai Hanno Schwind, og komiker Thomas Giertsen skal blant annet snakke om hvordan Giertsen har laget et av Norges mest suksessrike humorprogram på TV, Helt Perfekt.

Giertsen som er aktuell med syvende sesong av Helt Perfekt på TVNorge nå i mars, er en av landets mest profilerte komikere og produsenter i humorbransjen. Han debuterte som stand-up- komiker før han ble kjent for et større publikum i programmer som Mandagsklubben (1996-1999), Torsdagsklubben (2002-2004) og som dommer i Norske Talenter (2008).

I situasjonskomedien Helt Perfekt (2011-) spiller han en fiktiv versjon av seg selv, som sammen med sin like nevrotiske samboer Ine, (spilt av Ine Jansen) havner i ulike pinlige situasjoner.

Med Kai Hanno Schwind skal han blant annet disktuere hvordan serien ble utviklet, hvordan pinlighetshumor fungerer og når en pause i samtalen blir sikkelig ubehagelig. Det vil også bli vist klipp fra Helt Perfekt, så ta med en pute – dette blir pinlig!

Arrangementet er gratis og åpent for alle – første menneske til mølla!

Meld deg på Facebook-arrangementet her!

Dato

22. mars, kl. 17:00 - 19:00

Sted

Westerdals Oslo ACT, campus Fjerdingen. Christian Krohgs gate 32, 0186 Oslo.