Westerdals

ACT Talks med Harald Eia

Velkommen til ACT talks med Harald Eia: Hva er humor?

act talks hva er humor harald eia westerdals oslo act

ACT talks er en rekke foredrag ved Westerdals Oslo ACT som gjenspeiler de fagområdene høyskolen representerer, og arrangeres flere ganger i året.

Dette er den første i en rekke “alvorlige samtaler om humor”, ledet av Westerdals Oslo ACTs egen humorforsker og førsteamanuensis ved avdeling for ledelse, Kai Schwind. Denne gangen er det Harald Eia, en av landets mest kjente (og mest profilerte) komikere, som stiller opp. Han står bak klassiske TV-programmer som Lille Lørdag, Åpen Post, Team Antonsen og Uti vår Hage, og er for tiden programleder i Brille på TVNorge.

I første del av samtalen skal de se tilbake på Eias mest kjente (og noen ukjente) komiske karakterer, og snakke om hvordan en humorist jobber. Videre skal de kaste et mer generelt og analytisk blikk på hva humor egentlig er – når, av hva og hvorfor ler vi egentlig? Hva sier vår humoristiske sans og smak om oss selv? Hvordan fungerer humor I ulike politiske og etiske klimaer? Og er en vits fortsatt en vits hvis man forteller den alene i en skog og ingen er der for å le?

Samtalen begynner kl 17:30 og varer til 19:00. Etterpå samtalen blir det mingling, med mulighet for å kjøpe noe å spise og drikke på. Vel møtt!

Arrangementet er gratis og åpent for alle.
Påmelding gjør du her!

Sjekk ut Facebookarrangementet her, for hyppigere oppdateringer.

Dato

20. oktober, kl. 17:30 - 19:00

Sted

Auditoriet på Campus Fjerdingen
Christian Krohgs gate 32, Oslo