Westerdals

Göddigt Ändå: Snyltresan 2017

Mandag 11. desember får vi besøk av svenske Robin Hallsten. Robin er en ”alt-mulig-mann” som driver med, jo akkurat, alt mulig.

Snyltresan 2017
Hvordan gikk det da Robin og Hugo satte seg fore å haike gjennom hele Sverige? 11. desember kan du høre Robin fortelle om Snyltresan 2017 – helt gratis, selvfølgelig.

Sa opp jobben for å utfordre seg selv på heltid

Etter at han sa opp jobben som budbilsjåfør og solgte leiligheten sin i hjembyen Vänersborg, har Robin peilet seg inn mot mer kreative, utforskende og utfordrende ting. Siden 2015 har han jobbet som yoga- og bodybalance-lærer, startet terrengløpet «Ragges Runda» for å samle inn penger til veldedighet, drevet podcast, publisert flittig på YouTube-kanalen sin, reist mye rundt – og nå skriver han på en bok. Alt dette for å utfordre komfortsonen sin og inspirere, møte og hjelpe mennesker til å bli mer autentiske, sanne og sårbare mot seg selv.

Utviklet konseptet «Göddigt Ändå» med kompisen

I 2016 møtte han sin venn Hugo Mattsson for første gang. Sammen utviklet de konseptet «Göddigt Ändå» – en idé som hviler på ambisjonen om å spre glede og kjærlighet, at ingenting er umulig, om å ta steget ut av sin komfortsone, være takknemlig for det vi har og at det i de vanskeligste situasjoner går å ha det ganske så ”göddigt ändå” tross alt.

Sommeren 2016 ga de seg ut på sin første ”snyltereise” med et stort spørsmål i ryggen:

Er svenskene virkelig gavmilde?

Etter 10 dager og kun 600 kroner, hadde guttene klart å komme seg de 880 kilometerne til Sälen. Dette gjennom å bruke veldig lite, men fått veldig mye – alt fra mat og skyss til husrom for natten. Dette ledet til en enda større utfordring og høyere ambisjon for 2017’s reise: Å haike gjennom hele Sverige – fra sør i Smygehuk til nord ved Treriksröset – en reise på 2000 kilometer ”rakeste” veien. Og uten å bruke et rødt øre!

Velkommen til gratis foredrag

Kom og lytt til Robins historie og la deg inspirere av en ung mann som gjør alt for å komme ut av samfunnets normer og sin egen komfortsone – og hør hvordan Snyltresan 2017 egentlig forløp seg…

Forelesningen er gratis og åpen for alle på Westerdals.
Vil du ha inngang men er verken student eller ansatt? Lurer du på noe om arrangementet? Kontakt gjerne Julius på juliusstromberg(at)hotmail.com.

Hjertelig velkommen!

Følg Robin og Göddigt Ändå på Instagram: @goddigtanda / @raggesrunda og  Facebook: Göddigt ÄndåRagges Runda.

Snyltresan 2017: Siden 2015 har Robin Hallsten jobbet som yoga- og bodybalancelærer.

Siden 2015 har Robin Hallsten jobbet som yoga- og bodybalancelærer.

Snyltresan 2017: Robin har gjort det til en livsstil å utfordre komfortsonen sin

Robin har gjort det til en livsstil å utfordre komfortsonen sin

Snyltresan 2017: Robin Hallsten driver med bodybalance.
Snyltresan 2017: Det går an å ha det «Göddigt Ändå»

Göddigt Ändå – ålreit, tross alt.

Dato

11. desember, kl. 16:00 - 17:30

Sted

Auditoriet, campus Fjerdingen