Westerdals

Vi inviterer til årets Karrieredag

Er du student ved Westerdals Oslo ACT, eller representerer du en bedrift? Velkommen til et skreddersydd møte mellom studentene og et femtitalls håndplukkede bedrifter.

Karrieredag 2016

Årets Karrieredag er 17. januar, fra kl. 13:00-17:00, på campus Fjerdingen. Det vil bli foredrag, speed-date/mappevisning og stands med en drøss med bedrifter innenfor kommunikasjon, markedsføring, design, film, TV, scenekunst og ledelse. Fra klokken 17 blir det mat og mingling i kantina.

Hvis du er student og vil melde deg på speed-date/mappevisning med bedriftene, kan du gjøre det fra 6. januar. Se karrieredagens event på Facebook: https://www.facebook.com/events/1336516939754144/

Rekordmange bedrifter ønsker i år å holde miniforedrag, der hver bedrift får 15-20 minutter til å snakke om muligheter i bransjene, presentere case’er og si noe om kompetansebehovet i sin bedrift.  Vi kjører foredragsrekker i fire klasserom gjennom hele dagen. Programmet for foredragene kan du sjekke ut her!

Enn så lenge, kan du se filmen fra fjorårets Karrieredag her, eller les om hva studentblogger Cecilie Johnsen syns om å delta på Karrieredagen i fjor.

Har du spørsmål om karrieredagen? Kontakt Vibecke Osfoss (vibecke(a)westerdals.no).

Dato

17. januar, kl. 13:00 - 17:00

Sted

Campus Fjerdingen
Christian Krohgs gate 32