Westerdals ACT

Up and comic

Er du interessert i humor, jobber du med humor, eller har du lyst til å jobbe med humor? «Up and comic» er en uformell møteplass for humorentusiaster på alle nivå, og arrangørene lover humoristiske innslag, forfriskninger og upåklagelig stemning.

UpAndComic

Fem studenter fra Prosjektledelse kunst og kreativ næring har startet «Up and comic» – en arena for møter mellom ferske komikere og kjendisene i humorbransjen.

Dette er deres første arrangement, og de håper å samle humorenstusiaster i Oslo til en kveld fylt med humoristiske innslag, forfriskninger og upåklagelig stemning. Vi vil at nykommere og etablerte i bransjen skal få mulighet til å møtes, dele erfaringer, ta på seg capsen bak fram og senke skuldrene – for her kan man værra sæ sjæl.

I løpet av kvelden vil du få se og høre på både kjente og ukjente, så følg med, overraskelser kommer fortløpende!

Det hele vil ta sted i 657 Oslos intime lokaler på Fredensborg. Vi har et lite knippe billetter som vil bli lagt ut for salg neste torsdag, 26. oktober. Dørene åpner kl 17.00 og de første 50 som kommer, får utdelt hele fire bonger! Vi stiller med forfriskninger og snacks, men det er helt lov å ta med seg ei skive på innerlomma, for å klare å holde energinivået oppe hele kvelden.

ID: 18 år
Billettpris: 150,-
Facebook-event

Dato

09. november, kl. 17:00 - 23:00

Sted

657, Fredensborgveien 24D, 0177 Oslo, Norway