Westerdals

Bruk bilder - fortell en historie!

Sisteårsstudentene på Art Direction fikk oppgaven å fortelle en historie ved bruk av bilder, i emnet visuell fordypning.

Hensikten med prosjektet var å bruke bilder for å fortelle historier. Studentene skulle skape en profesjonell bevissthet til visuelle virkemidler i historiefortelling, og spisse et eget visuelt uttrykk. Historien skulle virkeliggjøres i en form som bygger videre på fagområder som er introdusert tidligere under studiet.

Astrid Storkås fotograferte frukter som klementin, melon og fersken som var delt i to, som viser hvordan fruktene innvendig er ulike i størrelse og form. «Stadig flere kvinner får utført intimkirurgi av estetiske årsaker. Denne typologien feirer at ingen er like.»  Inspirasjonen til oppgaven kom av at hun ved siden av studiene har jobbet som fotograf på en klinikk for plastisk kirurgi.

Gerd AD3

Gerd Marie Stangeland har et gammeldags navn, mener hun selv. Dette ville hun gjøre noe med. Ved å lage plakater og egenproduserte klær med urban look, er Gerd moderne som aldri før.

Av Gerd Marie Stangeland

Johanne Nyborg eksperimenterte med ulike trykk, med sitt prosjekt «Eit visuelt eksperiment med inspirasjon frå fjæra heime i Sogn og Fjordane». Hun tok i bruk ulike verktøy som kniv og visp for å skape de ulike mønstrene.

«Phobia», zine med visuell fremstillelse av ulike fobier, av Elise Jansen.

«AV/PÅ», en serie collager med bilder fra virkeligheten og World of Warcraft.

«Gentlemannstyvens Bond Street», av Dark Lane.

«Hei..Vi skal aldri sees igjen», av Heidi Johansen.