Westerdals ACT

Hitvarsler og releaser fra Pop-studenter 🎶

Flere av våre tidligere studenter på Populærmusikk er godt i gang med musikkarrieren. Mange er aktuelle med singelslipp, album-releaser og festivalopptredener over hele Norge. De unge lovende du kan lese om nedenfor gikk ut av Populærmusikk i år og i fjor. Vi heier på dere!

Inge Bremnes

Inge Bremnes

2017 ble året Inge Bremnes kom med sin debutplate «Mellomspill». Bremnes er ferd med å få sitt gjennombrudd i Norge, gjennom listinger av singlene «Sne» og «Ka du håpa på» hos både P1 og P3. Han har fått lovord i anmeldelsene av blant annet Dagbladet, hatt opptreden hos Christine på P3, og vært på radiospillinger. Ikke minst har han hatt utsolgte konserter over hele landet, blant annet på Parkteatret tidligere i år.

Du har fortsatt sjansen til å få med deg hans dynamiske popmusikk, når Inge skal stå på scenen på Rockefeller 13. september. Ny singel kommer 1. september, stay tuned!

Whales and This Lake

Whales and This Lake

Du har kanskje allerede fått med deg sjangeren du ikke visste at du trengte i livet ditt: hvalpop? Whales and This Lake er (foreløpig) de eneste vi kjenner til som leverer ekte hvalpop. Det unge, ambisiøse elektropopbandet har selv døpt musikken sin i denne sjangeren, med våte, kalde og drømmende komposisjoner er tatt med opp fra dypet og kledd i en basstung elektropopdrakt.

Til og med hvalbutikk med hval-merch er tilgjengelig på: www.whalesandthislake.com

Alle bandmedlemmene gikk ut fra Populærmusikk i 2016, og tok verden umiddelbart med storm. De gikk rett inn på Viral Hit og Weekend Buzz-listene til Spotify World. De fikk 20 uker med listing på P3, og var til og med nominert til årets Urørt. Hvalguttene var å se på scenen flere ganger under årets By:Larm, og på Slottsfjell. Senere i høst skal de vise Rogalendingene hva de er gode for, på Folken i Stavanger.  22. september slipper de albumet «Send a Man Down» og slippfesten blir på Parkteateret i Oslo i oktober.

🐋Vi🐋 gleder🐋 oss!

Simen Mitlid

Simen Mitlid var i år å se på Klubbøya under årets Øyafestival, og på årets Indiefjordfestival, med sin indie/folk/pop-musikk. Du kan se han på Internasjonalen 8. september, da blir det albumrelease🎉 av det nye albumet «Everything is the Same». Da får du servert alle de nye låtene på albumet på den ryddigste måten, nemlig i alfabetisk rekkefølge.

For lenge å vente, sier du? Enn så lenge kan du kose deg med singelen «This Time» + musikkvideo, fra albumet som slippes 1. september.

Hanne Mjøen

Hanne Mjøen

Våren 2017 gikk Hanne Mjøen ut av Westerdals Oslo ACT med en bachelor i populærmusikk. Hun har vært å se på Findings, Slottsfjell og Vill Vill Vest i år, for ikke å glemme semesterstart på Sentrum Scene tidligere i august.

I sommer kom hun også ut med sin nye singel «The City», som Spotify selv la til i deres spilleliste «Fresh Finds: Hiptronix».

Vi er enige – se og hør låta her💃🏻

Bodin

Bodin

Mathias Bodin er i følge 730.no «Sørlandets nye popperle», og har faktisk delt scene med Norges favoritt-tvillinger: Marcus og Martinus. I vår ble han ferdig med bachelorgraden i Populærmusikk, med vokal som hovedinstrument.

– «You» handler mye om relasjoner til hvor man kommer fra, forklarer han, mens «Echo» er en følsom

elektrisk pop-ballade med en tekst til en jeg har mistet og som jeg så inderlig føler fortjener en sang, røper Bodin til NRK.

Låten «Echo» fikk Bodin listet på P3, og det var «en drøm som gikk i oppfyllelse «, sier Bodin til 2minutter.

⚠️ Spotify-tips! ⚠️

Sjekk ut Spotify-listen «Westertunes»,  så kan du holde deg oppdatert på all ny musikk som lages av studenter på Populærmusikk, Musikkproduksjon og Låtskriving og produksjon.