Westerdals

Inviterer 1700 medstudenter på julefeiring

Mathias og Olav fra Studentsamfunnet jobber for godt sosialt miljø og samhold blant studentene. I år har de gått ett steg lenger for å glede medstudentener, ved å invitere 1700 medstudenter til julefeiring.

Ideen fikk de da Mathias og Olav satt på trikken på vei til kino. Da publiserte de en åpen invitasjon på den interne gruppen for Westerdals Oslo ACT-studenter på Facebook.

– Vi fant ut at vi ikke hadde store planer for hvor vi skulle feire. Vi syns det var litt stress å reise til familie, derfor ville vi feire jul i Oslo. Så har vi jo blitt ganske gode venner her, i løpet av studietiden, forteller Olav.

Mathias og Olav jobber allerede for god studentvelferd og alt utenom-faglig, som foreninger, idrett, kino, konserter, revy og stand up. Men, denne jule-invitasjonen kommer utenom deres «vanlige» engasjement for studentvelferd:

– Vi gjør ikke dette fordi vi er med i studentsamfunnet, det er fordi vi syns det er hyggelig selv. Så skal vi spandere mat og drikke. Det skal ikke være styr å komme til oss, sier Mathias.

Det er fortsatt plass til deg ved bordet!

Julen ringes inn hos Olav, og forberedelsene tar guttene seg av:

– Vi skal lage gløgg, pepperkaker, ribbe, medisterkaker og hjemmelaget eggelikør. Vi skal gjøre det så juleklisjéete som mulig, jul er jo så koselig! Vi forventer ikke gaver, bare en positiv holdning og god julestemning. Vi stikker vi til Sverige og kjøper ribbe, betrygger Olav.

Hvis du er student ved Westerdals Oslo ACT og NSB-toget som skulle få deg hjem har streika, eller er flybillettene i overkant dyre til hjembyen din: send en melding til Mathias eller Olav for delta på årets hyggeligste julefeiring.