Westerdals

Møt våre studentambassadører!

Studentambassadørene på Westerdals Oslo ACT
Fra venstre: Kristin Naomi Sandstrand(21), Tone Lovisa Djønne (25), Eirik Kristoffer Sunde (24), Marius Mordal (19), Sara Laarej Berg (22), Camilla Bøgh (22) og Ingrid Vatnar Olsen (21)

Du spør, de svarer! Dette er gjengen som svarer på alle spørsmål du måtte ha om høyskolen og livet som student. De sitter bak mailen studentveileder@westerdals.no.

Men hvilke spørsmål håper de at du stiller dem, og hva er det rareste spørsmålet de har fått?

Hva er du best til å svare på?

Kristin: Jeg er ganske rutta på hvor sosialt det kan være på skolen og hvor mye gøy man kan ha det (man får det ikke mer moro enn man lager sjæl).
Tone: Alt om prosjektledelse, hvor mange kjekke gutter det er på Populærmusikk, hvilke dager du bør spise i kantina og hvilke dager du helst bør unngå det.
Marius: Veldig god på spørsmål om meg selv, kan også noe basic info om skolen og hvordan det er å gå her.
Eirik: Jeg føler meg ganske selvsikker på fakta angående skolen, som alle de ulike studieprogrammene!
Camilla: Jeg har vært igjennom opptaksprøver, så svarer gjerne på hvordan den prosessen var. Kanskje jeg har andre nyttige tips!
Ingrid: Hvordan man på billigst måte kan få en deilig lunsj i kantina. Hvordan man skal leve under opptaksprøve-perioden for å få presset ut det mest kreative av hodet. Tips til small-talk når man skal bli kjent med nye studenter!
Sara: Spørsmål om skolehverdagen, om menyen i kantina og om Prosjektledelse seff. Ellers kjenner jeg ganske godt til Studentsamfunnet på høyskolen!

Hva er det rareste spørsmålet du har fått?

Kristin: Har fått et ganske heftig og detaljert spørsmål om Lånekassen med renter og prosenter og hele pakka, kanskje ikke så rart, men veldig vanskelig.
Marius: Jeg ble spurt om det er det toalett i alle etasjene.
Sara: Jeg ble spurt om jeg kunne gi sannsynligheten i prosent for å få seg jobb etter endt studie!

Hva håper du du får spørsmål om?

Kristin: Kanskje noe jeg må undersøke og forske litt på selv? Typ hvor langt er kantina er villig til å gå for studentene eller om det er kjærestegaranti. Om man må kle seg i svart når man går på kreativ høyskole. Ellers har jeg god oversikt over do- og ølfasiliteter.
Tone: Litt sånne morsomme ting som du ikke kan lese på nettsiden. Typ hvor vi går ut når vi skal ta en øl, eller hva man kan gjøre for å ha det gøy på skolen. Og, hvor mange av bøkene på pensumlista må man egentlig lese!
Sara: Hvilken avdeling du finner de kjekkeste guttene. Eller hvordan du kan få bli med i revyen (snikskryt he he ;)).
Eirik: Jeg håper selvfølgelig jeg får spørsmål om spillrelaterte studium. Generelt bare om fordelene med å gå på skolen. Hvorfor oss kontra andre skoler. Hva er det som gjør oss til en kransekake, og ikke lavkvalitets pudding!
Ingrid: Gjerne spørsmål om hvordan man burde kle seg for å bli sosialt akseptert på løkka (uten bh og lite sminke blant annet, så må man klippe buksene sine sjæl). Hvordan man skal få mest ut av studietiden: kollektiv, spise frukt og grønt, ta med matpakke på skolen. Ja, spørsmål om hva man kan ha med i matboksen.
Marius: Spør meg om det er pene jenter her, om det er lang kø i kantina, om det er sant at alle går i svart hver dag!

Send mail i dag!

Fikk du svar på det du lurte på? Eller sitter du igjen med enda flere spørsmål?

Send en mail til studentveileder@westerdals.no!