Westerdals

Nyttige svar på spørsmål fra infokveld

Infokveld Westerdals Oslo ACT november 2016 Campus Fjerdingen

Gikk du glipp av vår infokveld? Frykt ikke, her kan du lese svarene på de mest stilte spørsmålene og se bilder fra kvelden.

1. Hvordan ser studiehverdagen ut ved Westerdals Oslo ACT?

Med 26 ulike bachelorprogram og tre campus har studentene en varierende hverdag. På denne siden kan du se flere filmer der nåværende og tidligere studenter forteller hvordan det er å studere ved Westerdals Oslo ACT.

2. Hvordan er studentmiljøet på Westerdals Oslo ACT?

Med nesten 1800 studenter fordelt på tre campus langs Akerselva, kan du få klassekamerater som er interessert i akkurat det samme som deg, innenfor kunst, kommunikasjon eller teknologi.
Her kan du lese hva studentene selv mener om studiemiljøet.

3. Hvordan får jeg lån hos lånekassen?

All informasjon du trenger om dette finner du på lånekassens hjemmesider, og du kan lese vår steg-for-steg forklaring her.

4. Kan jeg dra på utveksling?

Du kan både ta et semester i utlandet, og ta praksis i utlandet. Les mer om hvor du kan dra og ofte stilte spørsmål her.

5. Har dere studentforeninger?

Ja! Vi kaller det Studentsamfunnet, og de er bindeleddet mellom studenter ved Westerdals Oslo ACT og ledelsen. Studentsamfunnet er her for å bidra til at du får mest mulig ut av studietiden, med alt som ikke er direkte faglig relatert.

Infokveld nov 2016 Campus Fjerdingen Westerdals Oslo ACT
Leder for Studentsamfunnet, Olav Event, deltok på infokvelden.

6. Hva kan jeg bli når jeg er ferdigutdannet?

Du kan ende opp med mange forskjellige jobber etter en utdanning her, og det varierer selvfølgelig også fra studieprogram til studieprogram.

Men, under hvert studieprogram kan du lese et intervju med en relevant person fra bransjen, kanskje det kan inspirere deg til å finne ut hva du vil jobbe med?

7. Det du ikke visste at du lurte på!

Svar på spørsmålene du ikke visste at du trengte, kan du lese her på FAQ studentversjonen, skrevet av en av studentbloggerne våre.
Våre studentbloggere skriver underholdende blogginnlegg om sin studenthverdag, les alle innleggene deres her.

Neste infokveld

9. februar arrangerer vi ny infokveld. Hvis du syns det er litt lenge å vente, kan du lese mer om hvor du kan møte oss her.

Infokveld nov 2016 Westerdals Oslo ACT campus fjerdingen
Infokveld Westerdals Oslo ACT november 2016 Campus Fjerdingen