Westerdals

Vi er nå CILECT-medlem!

Westerdals Oslo ACT er stolte av å nå være medlem av den internasjonale filmskolesammenslutningen CILECT! Det er det viktigste filmskolenettverket vi kan delta i, som samler verdens beste filmskoler.

CILECT har vokst mye, særlig de siste årene. De har nå medlemmer fra 160 skoler, fra totalt 60 land. En søkende skole må ha vært høyskole i fem år, og vi er stolte av å lykkes i første forsøk! For oss har det stor verdi å få anerkjennelsen og bli akseptert som medlem, fordi det betyr at vi lettere kan samarbeide med de beste utdanningene, fra alle kanter av verden. 

– Vi håper at det kan føre til samarbeid både om undervisningsopplegg, utveksling av studenter og lærere, og samarbeid om kunstnerisk utviklingsarbeid, sier Frederik Hestvold programansvarlig på Film og TV. 

Kan vinne student-Oscar

For studentene kan medlemskapet føre til lærerike undervisningsopplegg, med studenter fra andre gode skoler. I tillegg kan de kan møte lærere fra skoler og kulturer de ellers kanskje ikke ville møtt. Studentene har nå den spennende muligheten til å vinne student-Oscar.