Westerdals

Westerdalsrevyen trenger deg

westerdalsrevyen trenger deg

Vil du bidra til at Westerdalsrevyen 2018 blir legendarisk? Nå har du muligheten, enten du vil være skuespiller, musiker, velferdsansvarlig, lydansvarlig, kostymør eller scenograf.

 

Audition for skuespillere

Har du et brennende ønske om å stå på en scene? Vi søker akkurat deg til å møte opp på audition 8. desember. Audition består av tre deler:

  • Til første del skal du forberede en sang. Det trenger ikke å være en hel sang, bare et lite vers om du ønsker. Det er ikke et krav om at du kan synge!
  • Andre del består av at du fremfører en liten monolog eller en sketsj.
  • Siste del blir en enkel improvisasjonsøvelse.

Skriv kort om deg selv og send oss en mail på westerdalsrevyen(at)westerdals.no – søknadsfristen er 4. desember.

Vi gleder oss til å se deg på audition! Hilsen revysjefene.

Kostymeansvarlig

Kostymeansvarlig skal ha det overordnede ansvaret for kostymene til skuespillerne på Westerdalsrevyen. Som kostymeansvarlig blir blant annet oppgavene å kjøpe inn, lage eller finne de kostymene som trengs. Vi søker studenter som har en stor revyglede og stå på-vilje. Dere vil bli godt kjent med alle medvirkende i revyen, og kommer til å jobbe tett opp mot skuespillerne.

Skriv kort om deg selv og send oss en søknad om hvorfor akkurat du skal bli kostymeansvarlig. Søknadsfristen er 24. november, og alle spørsmål og søknad sendes til westerdalsrevyen(at)westerdals.no.

Lydansvarlig

Lydansvarlig skal ha det overordnede ansvaret for all lyd på Westerdalsrevyen. Vi søker studenter som har en stor revyglede og stå på-vilje. Dere vil bli godt kjent med alle medvirkende i revyen og blir med på å skape en fantastisk revy.

Skriv kort om deg selv og send oss en søknad om hvorfor akkurat du skal bli lydansvarlig. Søknadsfristen er 24. november og alle spørsmål og søknad sendes til westerdalsrevyen(at)westerdals.no.

Rekvisitt- og scenografiansvarlig

Rekvisitt- og scenografiansvarlig skal ha det overordnede ansvaret for alt av rekvisitter og scenografi som trengs til Westerdalsrevyen. Vi søker studenter som har en stor revyglede og stå på-vilje. Du vil bli godt kjent med alle medvirkende i revyen og være med på å skape en fantastisk revy.

Skriv kort om deg selv og send oss en søknad om hvorfor akkurat du skal bli rekvisitt- og scenografiansvarlig. Søknadsfristen er 24. november, og alle spørsmål og søknad sendes til westerdalsrevyen(at)westerdals.no

Musikere til bandaudition

Bandaudition vil bli holdt 7. desember. Vi ønsker at du forbereder én eller to sanger du kan spille enten alene eller med MP3 i bakgrunnen. Det vil også bli gjennomført et lite intervju etter dette. Vi søker studenter som har en stor revyglede og stå på-vilje. Dere vil jobbe tett på alle felt av revyen, og være med på å skape en fantastisk revy.

Send oss en mail på westerdalsrevyen(at)westerdals.no hvis du ønsker å komme på audition. Søknadsfristen er 4. desember.

Velferdsansvarlig

Velferdsansvarlig skal ha det overordnede ansvaret for alt det sosiale som skal skje rundt Westerdalsrevyen. Som velferdsansvarlig blir noen av oppgavene å planlegge alle sosiale sammenkomster og passe på at alle får en fin og uforglemmelig revytid. Vi søker studenter som har en stor revyglede og stå på-vilje. Dere vil bli godt kjent med alle medvirkende i revyen, og være med på å skape en fantastisk revy.

Skriv kort om deg selv og send oss en søknad om hvorfor akkurat du skal bli velferdsansvarlig. Søknadsfristen er 24. november og alle spørsmål og søknad sendes til westerdalsrevyen(at)westerdals.no.