Westerdals ACT

Manuskonkurranse

06.01.2016

Vil du skrive manus?

Har du lyst til å jobbe med film og TV? Lyst til å skrive manus for TV-serier, film eller humorsketsjer? Da har du mulighet til å sende ideen din til Westerdals Oslo ACT og få den vurdert av en profesjonell jury. Kanskje får du en premie fordi juryen liker manuset ditt ekstra godt, men kanskje får du også begynt på et skriveprosjekt som i fremtiden skal vokse og bli til noe mer. Alle ideer begynner i det små, med en liten inspirert tanke, en original tanke eller en morsom vri på et kjent fenomen.

Send oss din idè!

Gode historier for film og TV begynner ofte med manusforfatterens engasjement. Noe hun eller han er glødende interessert i. Er det noe du har lyst til å prøve deg på – så send ideen din og en skisse til dialog inn til Westerdals Oslo ACT.

Hva skal du sende inn?

Send oss din idé til en serie eller kortfilm på max. 2 sider. Teksten skal inneholde minst én dialog.

Premie for beste innsendte bidrag er en tur og festivalbillett til Den Norske Filmfestivalen i Haugesund for to personer.

Juryen består av programansvarlig for Manus på Westerdals Oslo ACT, Nikolaj Frobenius, og manusforfatter bak sukessen Unge Lovende, Siri Seljeseth.

Send inn ditt bidrag til nikolaj.frobenius(a)westerdals.no innen 20. mars. Vinneren kåres 5. april. Lykke til!