Westerdals ACT
Campus Fjerdingen fra elven

Foto: Dag Andreassen, lokalhistoriewiki.no

Campus Vulkan

Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology (Westerdals Oslo ACT) er en unik, bransjenær og nyskapende høyskole for deg som vil jobbe innen kunst, kommunikasjon og teknologi.

På Westerdals Oslo ACT er det kort avstand mellom teori og praksis, mellom student og underviser, mellom høyskole og bransjer. Du får en unik og annerledes læringsprosess i et dynamisk og kreativt tverrfaglig miljø, 1600 medstudenter og fagfolk som er aktive i sine bransjer.

Vi er et referansepunkt for relevante fag- og forskningsmiljøer og medier, og et møtested hvor nye og fremtidsrettede sammenhenger skapes.

Vi holder til i Oslo sentrum, tett på kultur- og næringsliv.

Westerdals Oslo ACT har en lang og stolt historie innen utdanningssektoren bak seg. Westerdals Reklameskole ble grunnlagt i 1965 og Norsk Lydskole startet i 1984. NITH ble dannet da NIH Datahøyskolen og NKI Ingeniørhøyskolen fusjonerte i 1995.

Siden den gang har alle de tre nyfusjonerte høyskolene vokst i størrelse og faglig innhold, og sammenslåingen til Westerdals Oslo ACT blir sett på som noe av det mest spennende innen det europeiske utdanningsmiljøet akkurat nå.

Høyskolen er en del av utdanningskonsernet Anthon B Nilsen Utdanning AS som er blant Skandinavias største private leverandører av utdanning og kursvirksomhet.

LES MER: