Westerdals

Aktøraudition overstått!

I to dager låste revysjefene og -regissørene seg inne i blackboxen på Campus Vulkan for å finne Westerdalsrevyen 2017s nye stjernelag.

Det var rekordmange søkere til årets Westerdalsrevy, og talentnivået skyhøyt. Spesielt gøy var det med det vide spennet av studieretninger blant søkerne – her kom alt fra skuespillere og popstudenter til spilldesignere og PR-strateger – alle med et felles ønske om å bli med i vår ydmyke revy. Det varmer et regissørhjerte.

Dommerpanelet (The Judge Judys)

Siden det var tre kvinnelige revysjefer og bare to mannlige regissører i dommerpanelet, deriblant meg, kjønnskvoterte vi inn noen menn til å hjelpe oss. Disse to var Odin Eiriksson, Westerdals-alumnus fra Tekst og skribent-studiet, med revyerfaring fra Bragerevyen/Bragiaden i Tromsø, og Endre Skattum fra Bårdar, tidligere instruktør ved Manglerudrevyen, og nåværende instruktør ved Fossrevyen. Deres input og hjelpende hender ble avgjørende når vanskelige valg måtte tas, og vi er evig takknemlige. Champagne, eller ironisk kaktus, kommer i posten!

Det eminente dommerpanelet, dag 1, med gjestedommer Odin Eiriksson.

The Dream Team

Etter et skokk monologer, sanger og scener var spilt, sunget og satt, gjensto en hel masse diskusjon før vi endte vi opp et med herlig gjøglerkor på åtte, bestående av følgende feiende flotte folk:

Ole Martin Nilsen Synnes, Hedda Elizabeth Gray Lægreid, Johanne Scheen Jahnsen og Mari Borander – som alle var med i fjorårets revy – og våre nye tilskudd: Sunniva Kviteberg, Kristoffer Torpe, Steffen Lund og Egil Andreas Skurdal.

Hver og en naturlige revytalenter hvis egenskaper komplementerer hverandre bedre enn egg og bacon, gin og tonic, og Jackie Chan og Chris Tucker til sammen.

Under kan du se en søt video fra da vi – litt ondsinnet, men aller mest godhjertet – (tulle)ringte de håpefulle aktører-to-be for å fortelle dem de gode nyhetene.

 

Westerdalsrevyen har premiere 28. april 2017 og alle hjerter gleder seg! Lik oss på www.facebook.com/westerdalsrevyen for å følge oss videre på reisen!

Mike