Westerdals ACT

Ei lompe her, og ei lompe der

Lomper er et genialt bakverk som kan brukes til så mye mer enn oppbevaring av pølse. Det er rimelig, sunt og et godt alternativ til brød. Denne oppskriften er perfekt kollektivmiddag eller ta den med til lunsj og imponér dine medstudenter på Westerdals Oslo ACT.

Jeg personlig liker å bruke speltlomper. Disse er noe sunnere enn den vanlige lompa, litt grovere og metter mer.

Oppskriften er beregnet for én porsjon.

Pris: ca. 30kr per porsjon

Tid: 10-15 min

 

2 stk lomper

2 ts rød pesto

1 stk mozzarella  

1 neve spinat

1/4 rødløk i skiver

2-3 ss smårettskinke (kan erstattes med sopp for et vegetarisk alternativ)

  1. Sett ovnen på 220 grader.
  2. Kutt opp løk og mozzarella i ønsket størrelse.
  3. Smør pesto på lompene og legg på fyllet. (sett inn bilde 2)
  4. Stek pizzaene på rist. Det er lurt å legge et bakepapir under rista i ovnen, da osten kan renne litt.

Tips: På en lompepizza kan du ta på akkurat det du vil. Jeg bruker ofte rester jeg har tilgjengelig hjemme. En super måte å bli kvitt smårester på, og unngå å kaste mat. Bra for miljøet, og for lommeboka!

Vel bekomme!

Gina