Westerdals

Hvorfor engasjere seg?

Jeg begir meg fremover ut på en innleggsserie her på bloggen om å bruke mulighetene man har ved å gå på Westerdals Oslo ACT – også ved siden av undervisningen. Da passer det seg med en liten introsak først – for hvorfor i alle dager skal man ta i et ekstra tak? 

«Det blir ikke mer moro enn du lagar sjølv”. Det fikk jeg høre tidlig og er noe som jeg har tatt med meg som drivkraft. Man trenger ikke å være god på alt. Det handler om å gi litt av seg selv. Du får så mye tilbake for det, tro meg!

Bli med på moroa

Jeg skal innrømme at hvis man er villig til å ta i et tak så kan det hende du må arbeide en del. Ting skjer ikke av seg selv, men som alt annet i verden så må man jobbe og jo før man godtar dette jo bedre. Du får jo også en veldig god følelse når du har fullført et godt stykke arbeid, om det er en presentasjon av et prosjekt, arrangere en event eller noe helt annet. Det er både en mestringsfølelse og at du kjenner at du faktisk har fullført noe. Det føles godt!

Muligheten kommer

Ved å hjelpe til litt ekstra på skolen, i hjemmet eller på en deltidsjobb så åpner man automatisk flere dører. Du viser faktisk at du er person som kan regnes med, en som folk kan spørre om hjelp til noe og at du stiller opp.

Store jobber, større gevinster

Med engasjement, innsatsvilje og pågangsmot kan du gjøre et godt bidrag for både deg selv og de rundt deg. Å kjenne at du er del av en gruppe mennesker som bryr seg om miljøet dere arbeider eller studerer i er en god følelse og det gjør mye for fellesskapet at faktisk du er med! Bli med på moroa. Mulighetene kommer. Og hvem veit, kanskje venter det en gevinst i form av nye venner eller til og med en jobb?

Haakon