Westerdals

Møt opp på Meet-Ups!

Hver uke arrangeres det spennende eventer rundt omkring i Oslo. Det er en ypperlig anledning for å få et innblikk i arbeidslivet, og ikke minst knytte kontakter.

For en introvert-ekstrovert som meg selv er ikke alltid mingling det enkleste å kaste seg ut i. Derfor er slike eventer en perfekt trening for å få utvidet komfortsonen, litt etter litt. Ta med deg noen studievenner og blir inspirert. De fleste av slike eventer er også gratis, noe som er utmerket for en sliten studentlommebok.

Her har jeg satt sammen en oversikt over bedrifter innen teknologi og kommunikasjon som jevnlig arrangerer interessante, relevante møter, for både studenter og bransjefolk. Mange av dem er også gratis!

Making Waves arrangerer hver fredag Breakfast Club fra 08.00-09.00 i sine nye lokaler i Wergelandsveien 15.

Dataforeningen sender ut en liste en gang i måneden. Her får du oversikt over arrangementer og konferanser innen IT-bransjen.

Kommunikasjonsforeningen legger jevnlig ut både lokale og nasjonale arrangementer for kommunikasjonsbransjen.  

BEKK UX-cup er et mesterskap i konseptutvikling der 3.-5. klassinger kan melde på et lag på 3 personer og prøve seg som konsulenter for en reell kunde. Mesterskapet holdes i oktober/november hvert år.

KANDU står for kreativ aktiv norsk dataungdom og arrangerer eventer for IT-interesserte. De står blant annet bak The Gathering som avholdes i Vikingskipet på Hamar rundt påsketider hvert år. KANDU besøker også ulike lan.

Yggdrasil er en fagkonferanse om brukeropplevelser og interaksjonsdesign som arrangeres i Sandefjord i april hvert år. Konferansen arrangeres av Den Norske Dataforening. Denne konferansen koster litt å delta på, selv med studentpris, men søker etter frivillige som kan hjelpe til med organisering. Dette er en super erfaring, og da får du konferansen gratis!

Webdagene er i likhet med Yggdrasil en konferanse om brukeropplevelse, og arrangeres av byrået Netlife Research, og avholdes i Oslo hver høst. Webdagene har også gode studentpriser.

Cinemateket tilbyr gode kinoopplevelser med både nye og gamle filmer. Cinemateket viser i hovedsak klassisk film og alternativ samtidsfilm, gjerne med besøk av en relevant person som diskuterer utvalgte temaer i samsvar med filmen som vises.

Litteraturhuset arrangerer hver onsdag samtaler med forfattere om ulike temaer. Noen fredager i året arrangerer de også åpen mikrofon der alle kan lese egne tekster.

Casedager arrangeres hyppig av ulike byrået. Et eksempel på dette er pils, pølser og praksisplass som arrangeres hos Geelmuyden.Kiese hvert år. Her møtes studenter og bransjefolk for å mingle og løse oppgaver.

Kampanje legger hyppig ut arrangementer på sin hjemmeside, her.

Sjekk gjerne ut de ulike byråene eller fagområdene du er interessert i. Det finnes utallige ting å finne på for litt faglig påfyll!

Gina