Westerdals

Mora di jobber ikke for deg, men SiO gjør!

SiO og lille meg

Du visste kanskje ikke at Westerdals Oslo ACT har et samarbeid med Studentsamskipnaden? Det har vi! Etter å ha desperat pendlet til skolen i et halvt år har jeg nå endelig mekka meg en hybel gjennom SiO – og med det oppdaget et sammensurium av andre tilbud!

Jeg visste ikke egentlig så mye om Studentsamskipnaden, for det meste trodde jeg det bare var studentboliger. Den første uka på hybelen levde jeg i oblivion. Jeg var utslitt etter flyttingen og det var spennende å være på et nytt sted. I tillegg var jeg så imponert over at jeg hadde klart å holde meg i livet en hel uke, uten noe hjelp. Jeg var stolt og kry, og det gode boligtilbudet fikk meg også til å tenke: hva mer har SiO å tilby meg?

Mer enn tak over hodet

Det åpenbarte seg for meg at SiO har mye mer enn bare et botilbud: Når du studerer på Westerdals Oslo ACT er du automatisk medlem av Studentsamskipnaden, og de har en haug av tilbud. Du kan for eksempel få fastlege og tannlege hos SiO, for en studentvennlig pris. I tillegg arrangerer de mange forskjellige kurs om helse, motivasjon og studenthverdagen – som vi jo alle trenger på en blå mandag fra tid til annen.

Fremover har de blant annet kurs i eksamensangst og “å ta ordet”, og det er helt gratis! Hvis du trenger noen å snakke på et litt dypere nivå med kan du bestille time hos psykolog eller psykiater, også helt gratis! Jeg er egentlig litt sjokkert over at det er gratis… Så neste gang du føler deg litt utafor, vet du hvor du skal gå.

Gi jernet

Ikke bare vil de passe på at du har det bra. De vil holde deg i tipp topp form óg. SiO har en eget treningssenterkjede, der det faktisk ikke er så dyrt å trene. For studenter på Westerdals Oslo ACT koster det ca 300kr. Og tro det eller ei, her har de også dritkule kurs som skal få deg opp til toppen. Det koster cirka 800kr for å melde seg på et kurs. Det er lite som motiverer meg, men hvis noe gjør det er det 800kr. Så neste gang du sitter på Vulkan og titter bittert ut av vinduet på de som jogger; join dem!

Interessert? Her er noen forslag:

  • Moderne Dans
  • Yoga Mindset & Movement
  • Crawl
  • Leg day

BONUS:

Du trodde kanskje listet stoppet der, men den gang ei! Alt til nå høres kanskje ultimat ut, men SiO har enda mer:

Håper du får lyst til å bruke SiO fremover! Det skal i alle fall jeg!


Annika