Westerdals ACT

Fra Piczo til eget kontor

23 år - fra Strømmen - Interaktivt design (1. året)

Jeg har blogget siden Piczo var kult, og er dessverre nødt til å innrømme en mørk (svært rosa) hemmelighet, men «dagens outfit» er bak meg. Nå er jeg all about meningsfulle innlegg som «jeg har trent» og «dette er min frokost», neida, joda. Jeg har vært effektiv på utdanningsfronten og allerede kapret meg en bachelor i Digital Kultur fra UiB. Det var gøy å lære om hvordan de sosiale mediene har endret måten vi lever på, men nå er jeg klar for å være en av de smarte hodene som skal føre teknologien videre. Det er her Westerdals kommer inn, og jeg gleder meg til å blogge om hvorfor her på studentbloggen!


Nesten midtstilt
Blogginteressen min startet med en fascinasjon for hvordan en blogg ble laget, ikke for selve tekstene. Jeg skifter design på min egen blogg oftere enn Fotballfrue publiserer annonselenker. Samtidig som bloggtrenden vokste, vokste derfor også min interesse for CSS og HTML. Så nå sitter jeg altså i klasserommet på Westerdals avd. teknologi sammen med «svette» gutter og jenter og deres store klumpete laptoper. Det er så gøy å kunne snakke med mennesker som synes det er like fascinerende som meg å se hvordan én enkel linje med tilsynelatende uforståelig kode på magisk vis kan bli til et bilde – nesten midtstilt – på en nettside. På Westerdals sitter de menneskene rundt meg hver eneste dag.

Crazy catlady
Når jeg er ferdig med bacheloren i Interaktivt design skal jeg sitte på mitt eget kontor, med bilder av kattene mine til venstre og hundene mine til høyre. Der skal jeg utvikle de fineste og mest ettertraktede nettstedene som er å finne på markedet, på verdensbasis såklart. Men, klarer jeg å tjene nok penger til å spise meg mett hver dag, er jeg fornøyd om kontoret er soverommet og… Nei, jeg betaler over 200k til denne skolen, eget kontor er minstekravet og det kravet stiller også skolen til meg.

Fun fact: Jeg har gått opp 3922 trappetrinn på Hawai’i, der jeg studerte i 6 mnd, just sayin’