Westerdals

Umotivert? Frykt ikke!

Sliter du med motivasjon? Har du mistet alt håp? Har du truffet rock bottom, men fant ut at det kunne gå enda lavere og ble litt merkelig stolt av deg selv? Vel hei på deg, her er innlegget for deg!

Gina har lagt ut innlegget Burde, burde. Men jeg føler at hun ikke forstår oss mindreverdige mennesker. Tross alt kommenterte hun DETTE på en tekst jeg jobber med, som handler om å være et B-menneske i A-menneske-verden:

… noe som beviser at hun ER for perfekt til å være ekte.

Så hva skal du gjøre? Eksamenssesongen er HER, men du syns å se Friends for femte gang er en bedre ide. Bror, jeg forstår deg, vi har alle vært der. Du lever blant potetgullposer – og spaghetti a la capri er det nærmeste du kommer gourmetmat. Med dette er innlegget skal jeg lære deg hvordan du rydder det patetiske rotet du kaller et liv, og kommer tilbake til det komfortable hakket før rock bottom.

 

Neste steg er kanskje mitt favorittsteg. TREAT YO SELF! Ja, som sånn i Parks & Rec! Så klart du har sett den serien, din latsabb. Finn noe som gjør deg hoppende glad, så du nesten ikke klarer å tenke på noe annet. Alt som eksisterer er deg og denne euforiske gleden over en materialistisk ting. Kanskje du vil kjøpe sminke, klær, et spill, en Nintendo Switch som du kan spille dyre spill på eller en veldig pen stein. Ikke vet jeg hva dit hjertet banker litt ekstra for. Men du får lov til å belønne deg selv for at du klarte første steg. Men nå som vi har fått humøret på absolutt topp… kommer neste steg.

PELL DEG UT!!!!!!!!

UT AV HUSET!!!

NÅ!!!

Dette er ganske viktig steg for å komme seg oppover den vanvittige kunstneriske målestokken vår. Selv om rommet dit nå skal være ryddig så vet jeg at du fort kan ødelegge det med dine uante rotekrefter. Derfor må du vekk fra muligheten til å self-destruct. Det er som når man tar vekk alkohol fra alkoholikere; samme konsept. Westerdals Oslo ACT har mange tilbud til at du kan komme deg ut av huset. Ett av dem er at du kan møte opp på forelesningene. Det er kanskje for tidlig å be om så mye av deg, men jeg har troa. Du kan lese mingle-innlegget til Haakon for litt ekstra inspirasjon. Ellers er det jo ofte ACT Talks du kan dra på. Og la oss ikke glemme festene! Dessuten steller skjenkestua i stand noe artig nå og da.

Nå som du er A) glad for materialistisk falsk lykke og B) stolt av at du klarte å sosialisere uten å drite deg ut, er det på tide å gå videre. Å FAKTISK GJØRE NOE! Hva stopper deg liksom nå!? Seriøst? Hva stopper deg? INGENTING! I følge min plan skal din mentale helse være forberedt på en utfordring som du kan bli dømt hardt for. Du er nå klar til å gjøre hva som helst! Og hvis du ikke finner motivasjon, kan du kanskje ta en tur langs Akerselva. Jeg har hørt at svært mange har funnet noe som motiverer dem der, og stadig går tilbake.

– Annika