Westerdals ACT

Westerdals fra A-Å vol. 1

Vi kan vel like gjerne kalle dette en ordbok. En ordbok med assosiasjoner og beskrivelser av Westerdals Oslo ACT fra A-Å. Med andre ord det meste du trenger å vite.

A – ADIDAS

Som tidligere nevnt av en student i «Rasjonelle/irrasjonelle irritasjoner vol. 1» så har det seg slik at Westersjeler ser ut til å trives best i sort, mariusgenser, sort, Adidas, Comme Des Garcon og sort.

B – BEDØVELSE

Bedøvelse i form av alkoholholdige drikker. En skulle kanskje tro det ble mindre av det, så mye tid som må vies til skolearbeid her, men bedøvelse tas imot med åpne armer på en tirsdag såvel som en fredag.

C – CASH

Det er ingen hemmelighet at det koster å være kar. Eller kvinne. Å gå på Westerdals ACT koster deg ikke bare studielån. Du skal i tillegg ha Mac, diverse programmer, verktøy og sist men ikke minst kule sorte klær.

D – DATAKRASJ

Det er ingen som kom til unnsetning da bikkja spiste leksene dine på barneskolen. Det er heller ingen som gir deg ekstrapoeng når maskinen din krasjer. (Hemmelig tips: ta backup)

E – ENERGIDRIKKE

Skulle du være like uheldig som undertegnede ved ikke å like kaffe så finnes det energidrikke som alternativ. Det skal dog sies at en bør holde seg til under tre enheter per dag.

F – F (STRYK)

Kjipt men likevel ganske vanlig i løpet av de tre årene du har på skolen. Her har du ingenting å tape, så en kan alltids klage og satse på at neste sensor leser oppgaven din på fylla. Hvis det likevel blir enda en stryk kan du konte (ta opp). Men det er dyrt, så prøv å ikke stryk (hemmelig tips 2).

G – GEEKS

På høyskolenivå er det heldigvis fett å være nerd. Og vi har mange nerder! Børst vekk janteloven og vis hva du kan. For alt du vet kan studenten du prater med være din fremtidige kollega eller sjef, så ingen skam i å vise at du er flink.

H – HELG

Fremmedord.

 

 

To be continued…

GOD HELG!