Westerdals ACT

Design

 

Hvis du vil utvikle kreativiteten og formsansen din, er det en mengde designutdanninger å velge mellom på Westerdals Oslo ACT.

Vil du klekke ut smarte markedsføringsideer, utvikle engasjerende spill eller skape innovative butikkrom? Er du mest opptatt av visuelle konsepter for print og digitale medier, vil du bruke din estetiske sans i maske­ og hårdesign for film og scene, eller har du mest lyst til å fordype deg i en kombinasjon av design og teknologi?

Hos oss kan du ta en profesjonsrettet bachelorgrad innen ditt interesseområde. 

Hos oss foregår samarbeidsprosjektene på samme måte som i arbeidslivet. Utdanningene forbereder deg både praktisk og teoretisk på den bransjen du skal ut i. Du får utvikle deg profesjonelt både individuelt og i team, og du får jobbe med reelle og tverrfaglige oppdrag.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden, så vil du motta relevant informasjon og siste nytt fra alle våre bachelorprogrammer innen design.

Hvis du allerede nå vet hvilket studieprogram du er interessert i, kan du klikke på deg inn på det som interesserer deg mest i boksene over, og melde deg på nyhetsbrev der for å få skreddersydd informasjon om akkurat det du er interessert i.

Aktuelt fra Design