Westerdals ACT

Markedsføring og kommunikasjon

 

Er du på konstant jakt etter smarte, morsomme, kreative uttrykk? Vil du bruke dine kreative evner til å illustrere behov og utfordringer i samfunnet? Har du skriveteft og vil jobbe med å utforme overraskende og overbevisende tekster? Har du ideer til hvordan beacons kan brukes i butikk, eller vil skape minneverdige opplevelser i digitale og fysiske rom, eller passer du best til å lede de kreative prosjektene? 

Våre utdanninger innen markedsføring og kommunikasjon vektlegger praktisk erfaring i kombinasjon med teori. Gjennom hele studietiden får du utvikle dine evner individuelt og i team. Samtidig knytter du verdifulle kontakter i bransjen, møter likesinnede og får god trening i å presentere ideene dine for både medstudenter, oppdragsgivere og lærere.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden, så vil du motta relevant informasjon og siste nytt fra alle våre bachelorprogrammer innen markedsføring og kommunikasjon.

Hvis du allerede nå vet hvilket studieprogram du er interessert i, kan du klikke på deg inn på det som interesserer deg mest i boksene over, og melde deg på nyhetsbrev der for å få skreddersydd informasjon om akkurat det du er interessert i.

Aktuelt fra markedsføring og kommunikasjon