Westerdals ACT

IT og teknologi

teknologi og it film westerdals oslo act
 

Har du interesse for teknologi, IT og data, er det mange utdanninger å velge blant på Westerdals Oslo ACT. Vil du bli interaksjonsdesigner, webutvikler, IT­-konsulent eller programmerer? Vil du jobbe som digital markedsfører, spilldesigner eller 3D­-grafiker? Vil du utvikle e-­businessløsninger eller applikasjoner for web og mobile enheter? Hos oss bygger du ditt profesjonelle nettverk mens du studerer.

Vi legger vekt på at du har kontakt med næringslivet og bransjen underveis i studieløpet ditt, og arrangerer karrieredager der du møter potensielle arbeidsgivere, tverrfaglig samarbeidsprosjekter der du jobber med studenter fra andre spesialiseringer, og utplasseringer der du jobber ute i en bedrift i en lengre periode.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden, så vil du motta relevant informasjon og siste nytt fra alle våre bachelorprogrammer innen IT og teknologi.

Hvis du allerede nå vet hvilket studieprogram du er interessert i, kan du klikke på deg inn på det som interesserer deg mest i boksene over, og melde deg på nyhetsbrev der for å få skreddersydd informasjon om akkurat det du er interessert i.

Aktuelt fra IT og teknologi