Westerdals ACT

Tekst og skriving

Vil du skrive redaksjonelle, skjønnlitterære eller markedsorienterte tekster, eller ønsker du å profesjonalisere deg innen filmmanus? For deg som er glad i å skrive, finner du flere bachelorutdanninger ved Westerdals Oslo ACT.

Hos oss blir du utfordret til å skrive og dele arbeidet ditt med andre fra første dag. Du får trening i å gi og motta respons både på egne og andres tekster, og veiledes av aktive forfattere, manusforfattere og andre aktuelle aktører i bransjen. Du lærer å sette deg inn i en oppdragsgivers utfordringer og levere tekstløsninger som besvarer disse. 

Våre utdanninger legger like stor vekt på praksis som på teori. Du lærer kommunikasjonsmodeller og dramaturgi, og får mye erfaring med å jobbe i team, writers’ room, grupper og tverrfaglige prosjekter.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden, så vil du motta relevant informasjon og siste nytt fra alle våre bachelorprogrammer innen tekst og skriving.

Hvis du allerede nå vet hvilket studieprogram du er interessert i, kan du klikke på deg inn på det som interesserer deg mest i boksene over, og melde deg på nyhetsbrev der for å få skreddersydd informasjon om akkurat det du er interessert i.

Aktuelt fra tekst og skriving