Westerdals ACT

Hvor kan du jobbe med en bachelor eller master i IT? Mulighetene er mange, både innen det private og offentlige og våre studenter står høyt på ønskelisten til Norges største IT-miljøer. Vi ba noen av dem presentere seg, kanskje finner du din fremtidige arbeidsgiver blant dem?

NAV-logo

NAV IKT er blant Nord-Europas fremste miljøer for deg med ambisjoner på IKT-området. Vi utvikler og vedlikeholder IKT-løsninger for over en milliard kroner i året. I 2014 ble det produksjonsatt nye løsninger med et omfang på over 600 000 IKT-relaterte timer.

Vi ser etter de som tør å tenke stort og som evner å se løsninger i komplekse systemlandskaper. Vi trenger kloke hoder som kan forstå arkitekturen og utarbeide klare målbilder.

NAV skal realisere politiske belutninger gjennom arbeidsmetodikk og IKT-løsninger. Systemplattformene våre må håndtere et komplisert lovverk, som igjen gjør at vi må bygge betydelige deler av systemene selv.

Sikkerhet, stabilitet og forutsigbarhet i IKT-løsningene er essensielt. Forskning og testing er helt avgjørende for at vi kan utvikle fremtidsrettede løsninger. Dette setter store krav til å kunne analysere, vurdere, formulere og teste hypoteser. Det gjør at vi har et bredt kompetansebehov i NAV IKT.

NAV IKT stiller vi oss spørsmål om hvordan verden ser ut om fem år, hvilken teknologi skal vi satse på og hvem brukerne våre er, for å utvikle gode, stabile og fremtidsrettede systemløsninger. Det er disse analysene som har gjort at vi har vunnet internasjonale priser for selvbetjeningsløsningen Din Pensjon.

Systemlandskapet i NAV IKT er utrolig komplekst, men det er nettopp derfor noen av de dyktigste folkene i landet jobber akkurat her.