Westerdals ACT
D2_270x330_ad_westerdals_3

Visjon

Før oppstod ofte nye og banebrytende ideer som et resultat av at flinke folk fant hverandre i nærmiljøet. Tenk bare på Steve Jobs, Kurt Cobain og Walt Disney. Men i dag er det er ikke lenger nok å samle de beste i nabolaget. Så vi tenkte nytt og større. Og skapte Nordens største arena for kreativitet og teknologi.

Dette var den grunnleggende ideen da vi samlet de tre anerkjente høyskolene NISS, Westerdals og NITH under navnet Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology; en ny og enestående høyskole hvor kunstfag, kommunikasjon og teknologi møtes i klasserommet. Akkurat som i virkeligheten.

For samfunnet er i endring, og skillelinjene mellom teknologi og kreativitet viskes ut. I dag er ikke teknologi bare en driver for nyskapning, men også en naturlig del av kunstnerisk virksomhet så vel som strategisk og kreativ kommunikasjon. De ulike bransjene søker sammen i formelle og uformelle grupper for å dra nytte av hverandres kompetanse. Også arbeidsgivere forventer i økende grad at man kan jobbe tverrfaglig, og at man er trent i dette fra studietiden. Disse strømningene svarer Westerdals Oslo ACT på ved å samle 1600 studenter og 130 ansatte i et profesjonsrettet og tverrfaglig miljø.

Hos oss møter programmereren lydteknikeren og manusforfatteren, og han som designer butikken møter hun som lager handle-appen. For det må nye kombinasjoner til for å skape de neste store idéene.

Og det skjer i Europas raskest voksende hovedstad. Så klart.

Det er nå du må søke.